Newsserver proberen

By | 24 augustus 2014

Er zijn talloze newsserver diensten waarmee je allerlei films, games en muziek kan downloaden.

De beste newsserver diensten bieden vaak een gratis proefperiode aan. Je kan een dan een newsserver proberen  gedurende een paar weken. In bepaalde gevallen kan je zelf 150 GB gratis downloaden.

Een fantastische payserver provider is Usenet Bucket.
Newsserver EwekaJe kan bij Usenet Bucket een newsserver gratis proberen  gedurende 7 dagen. Na die 7 dagen wordt je account automatisch gesloten. Je wordt niet op onverwachte kosten gejaagd, er zijn geen kleine lettertjes.

Het is gewoon een kwestie van inschrijven en de payserver dienst gratis proberen.
Na die 7 dagen kan je er voor kiezen om een betalende klant te worden of over te stappen op een andere newsserver provider.

Eweka Newsserver proberen

Eweka is een Nederlandstalige provider en heeft ook een uitmuntende payserver dienst. Helaas hebben ze geen gratis proefperiode maar de abonnementen zijn zo goedkoop dat het het proberen waard is. Je kan zelfs per dag betalen middels je telefoon. Een maand abonnement kost minder dan 8 euro, het allersnelste abonnement kost minder dan een tientje. Bijna alle nieuwsgroepen zijn ondersteund en de retentie is fantastisch, je kan bestanden downloaden die vele jaren oud zijn. Als je gebruik maakt van een Eweka payserver  kan je onbeperkt downloaden, dag en nacht. De klantenservice is gewoon Nederlandstalig en 24/7 bereikbaar als je vragen, klachten of opmerkingen hebt.

Hoe downloaden?

Misschien ben je nog niet bekend met newsservers, nieuwsgroepen en usenet. Usenet is een zeer oud netwerk, dat al voor het gewone internet bestond. Vroeger, voor forums en email, communiceerden geeks middels usenet. Ze uploaden een tekst bestand met een vraag, die door iemand werd opgepikt en beantwoord. Tegenwoordig worden usenet nieuwsgroepen gebruikt om bestanden uit te wisselen, met name films, muziek en andere leuke dingen. Je kan met een simpel download programma en een newsserver al dat soort bestanden downloaden. Op de website usenet kan je zien hoe dat in zijn werk gaat. Na een half uurtje snap je waarschijnlijk precies hoe het werkt. Met een gratis newsserver proefperiode kost het je niets. Als je graag naar films kijkt of een goed album, ebook of game wilt downloaden is usenet dus een aanrader.